Надрукувати
Перегляди: 968

Головний спеціаліст відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Інна ЧІРКА під час апаратної наради при міському голові Олександрові ЛИСЕНКУ розповів про роботу міської транспортної системи минулого тижня.

Посадовець повідомила, що, з огляду на зменшення після 19:00 пасажиропотоку, приватні перевізники розробили графіки роботи транспорту у вечірній час, згідно з якими на маршрутах працюють чергові автобуси до 21:00. Фахівці відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг контролюватимуть їх дотримання, а також загалом роботу автобусів у пізні години.

У середу, 13 липня, працівники профільного відділу спільно з інспекторами патрульної поліції та представниками управління Укртрансбезпеки перевірили роботу маршруту № 19. Були зафіксовані транспортні засоби, які не мають права здійснювати перевезення. Складені адміністративні протоколи.

Щодо КП «Електроавтотранс», то воно минулого тижня тримало сталий випуск тролейбусів та автобусів. Разом з цим опрацьовувалося питання збільшення випуску «рогатих».

Також Інна Чірка повідомила, що фахівці комунального підприємства закінчили відновлення контактної мережі на вул. Харківська та спільно з підрядниками розпочали заміну кабелю живлення підстанції № 6. Міський голова Олександр Лисенко доручив профільному відділу тримати питання ремонту на контролі, адже від цього залежить відновлення руху тролейбусів до кінцевої зупинки по вул. Роменська та до Тепличного.