003.jpg

Начальник управління охорони здоров'я Олена ЧУМАЧЕНКО під час апаратної наради при міському голові Олександрові ЛИСЕНКУ доповіла про роботу галузі за минулий тиждень.

Олена Чумаченко зазначила, що спостерігалося погіршення ситуації з COVID-19. Протягом тижня зареєстрували 76 нових випадків хвороби: її виявили у 68 дорослих і восьми дітей.

Нині у стаціонарах закладів охорони здоров’я громади від цієї недуги лікуються 23 дорослих (18 потребують кисневої терапії, семеро перебувають на ліжках інтенсивної терапії), п’ятеро дітей із підтвердженим діагнозом і ще стільки ж маленьких пацієнтів із підозрою на COVID-19 (одна дитина з підозрою на хворобу має кисневу залежність).

Ще шестеро містян проходять лікування у КНП «Медичний клінічний центр інфекційних хвороб та дерматології ім. З. Й. Красовицького» (всі потребують кисневої терапії).

Начальник управління охорони здоров'я проінформувала, що заклади медицини громади забезпечені всім необхідним для надання допомоги хворим у стаціонарах, а таких станом на 5 серпня було 1207, зокрема 142 дитини. Галузь продовжує працювати в режимі підвищеної готовності.

***

Приєднуйтеся: