007.jpg

Сумська міська територіальна громада відібрана до участі у проєкті ПРООН «Аналіз кредитної спроможності та впровадження фінансово-кредитних інструментів».

Про це повідомили у Департаменті фінансів, економіки та інвестицій.

Завдяки співпраці в рамках даного проєкту ПРООН громада отримає додаткову консультативну підтримку щодо застосування фінансово-кредитних та грантових інструментів для покращення своєї фінансової спроможності.

Відбулася установча зустріч, у якій взяли участь керуючий справами виконавчого комітету Юлія ПАВЛИК та представники Департаменту фінансів, економіки та інвестицій.

Організаційні питання впровадження проєкту обговорювали з його керівником, директором ТОВ «ДПП» Євгеном РАДЧЕНКОМ та аналітиком проєкту, директором департаменту управління проєктами ТОВ «Рейтингове агентство «ІВІ-Рейтинг» Віктором ШУЛИКОМ.262

В рамках проєкту «Аналіз кредитної спроможності та впровадження фінансово-кредитних інструментів для територіальних громад Сумської та Чернігівської областей» («Analysis of Credit Capacities and Implementation of Financial and Credit Instruments for Territorial Communities of Sumy and Chernihiv Oblasts») Сумська міська територіальна громада отримає консультативну допомогу у реалізації фінансово-кредитних механізмів залучення коштів або при залученні інвестицій. Також будуть визначені кредитний рейтинг та рейтинг інвестиційної привабливості.

Таку підтримку надаватимуть представники консорціуму компаній: ТОВ «Агентство розвитку державно-приватного партнерства», уповноваженого рейтингового агентства ТОВ «Рейтингове агентство «ІВІ-рейтинг» та аналітичного центру Центр економічних досліджень і прогнозування «Фінансовий пульс».

***

Приєднуйтеся: