002.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради при міському голові Олександрові ЛИСЕНКУ розповів про роботу транспортної сфери в громаді.

Посадовець повідомив, галузь працювала в обмеженому режимі. Працівниками відділу 17 серпня була проведена перевірка роботи міського пасажирського транспорту в вечірній час по вул. Ковпака в напрямку центра міста. Було зафіксовано відсутність автобусів або недостатню кількість транспортних засобів на деяких маршрутах. За результатами складено акти та направлено перевізникам для усунення недоліків.

Сергій Яковенко зазначив, що КП «Електроавтотранс» наразі працює стабільно. Комунальне підприємство обслуговує 17 тролейбусних маршрутів у кількості 34 одиниці електротранспорту та вісім автобусних маршрутів – 13 транспортних засобів. Разом з цим опрацьовується питання подальшого збільшення кількості випуску комунального пасажирського транспорту, для чого проводиться обстеження пасажиропотоку та вивчення потреб та перспектив перевезень.

Минулого тижня, після обстеження пасажиропотоку приміського маршруту «Суми – Битиця», була проведена нарада за участі перевізника та представників старостинського округу. За результатами зроблено коригування розкладу руху.

Також опрацьовуються звернення та пропозиції пасажирів щодо покращення роботи пасажирського транспорту Сумської МТГ.

***

Приєднуйтеся: