001.jpg

Відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг запрошує суб’єктів господарювання для роботи в період дії воєнного стану на міських автобусних маршрутах загального користування, що тимчасово не обслуговуються.

Це можуть бути юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які мають ліцензію на відповідний вид діяльності та пасажирські автобуси загальною пасажиромісткістю від 23 місць. Наразі в Сумах не працюють 12 маршрутів.

«У нас іще до початку воєнного стану було багато маршрутів, від яких перевізники відмовилися. З початком військової агресії також перевізники почали повідомляти про неможливість здійснення перевезень за деякими маршрутам. Пов’язано це з тим, що водіїв, слюсарів призивають до ЗСУ, і їх не вистачає для повного обсягу перевезень. Тож, запрошуємо тих, хто має необхідні можливості, приходити та працювати», – зазначив начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО.

Відповідні пропозиції необхідно подавати на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Телефон для довідок: 70-06-67.