0010.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Насамперед посадовець доповів про результати перевірок, які провели минулого тижня.

У четвер, 29 вересня, така відбулася по вул. Харківська, де перевіряли роботу автобусів у вечірній час.  Було зафіксовано відсутність міського пасажирського транспорту за маршрутами № 21 (ФОП Олійник А. Г.) та № 52, № 56 (ТОВ «Сумипастранс»). Недостатню кількість транспортних засобів виявили на маршруті № 2 (ФОП Олійник А.Г.). За результатами складено акти та направлено перевізникам для усунення недоліків.

Також 29 вересня була проведена нарада з міськими перевізниками, на якій обговорені питання:

  • роботи транспорту у відповідності до ухваленого рішення виконавчого комітету щодо графіку роботи транспорту в вечірній час;
  • налагодження приладів GPS для відстеження в режимі онлайн;
  • маршрути, які наразі не обслуговуються, та варіанти вирішення цієї ситуації;
  • проведення перевірок санітарного стану автобусів та приведення їх до належного вигляду.

Усі обговоренні питання будуть на постійному контролі відділу.

КП «Електроавтотранс» працює стабільно. На прохання пасажирів з 28 вересня введено додатковий вечірній рейс автобусного маршруту № 59, який о 20:10 слідує від Залізничного вокзалу в напрямку 9 – 10 мкрн та Басів. Також на деяких маршрутах проводиться коригування розкладу руху.

Сергій Яковенко закцентував й на тому, що минулого тижня запрацював офіційний телеграм-канал відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг, який створено для інформування мешканців громади про актуальні новини в сфері пасажирських перевезень та отримання зворотного зв’язку від користувачів послуг.

Голова громади Олександр ЛИСЕНКО наголосив на тому, аби працівники КП «Електроавтотранс» спільно з відділом посилили роботу в напрямку відновлення пошкодженої тролеї та підземного кабелю для забезпечення функціонування тролейбусів за деякими маршрутами.