001.jpg

Фахівці КП «Міськводоканал» для забезпечення безаварійної роботи системи водовідведення проводять планові профілактичні огляди, здійснюють ремонт та оновлюють устаткування

Днями працівники каналізаційного господарства здійснили ревізію та ремонт запірної арматури на 6-й каналізаційній насосній станції. Вчасно відремонтована засувка діаметром 600 мм убезпечить станцію від аварійного затоплення та підвищить надійність роботи системи відведення стічних вод з території Хіммістечка, вул. Прокоф’єва, вул. СКД, вул. К. Зеленко, вул. Замостянська, вул. Харківська та прилеглих до них.

Також, аби не створювати зайвих незручностей споживачам, водоканалівці виконали низку ремонтно-відновлювальних робіт у нічний час. Зокрема, оновили застаріле запірне обладнання на 9-й каналізаційній станції, яка обслуговує оселі мешканців 9 – 12 мікрорайонів.

Окрім цього, фахівці підприємства виконали герметизацію трубопровідного насосного обладнання між грабельним приміщенням та машинною залою на 1-й каналізаційній станції. Такі роботи дозволять уникнути протікань і забезпечать стабільне функціонування системи водовідведення будинків по вул. Троїцька, вул. Новомістенська, вул. Привокзальна, вул. Леваневського, вул. Героїв Сумщини, на пр-ті Шевченка та прилеглих до них територіях.