006.jpg

Відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів інформує про те, що магазини та ринки Сумської міської ТГ працюють відповідно до ситуації

Протягом останніх днів магазини з реалізації продовольчих товарів під час дії сигналу «Повітряна тривога» були зачинені. У зв’язку з перебоями постачання електроенергії 10 жовтня, маркети та супермаркети вимушені були тимчасово припинити свою діяльність, проте продаж хлібобулочних виробів здійснювався через вхідні двері, що тимчасово створило незручності для жителів міста. Після закінчення «Повітряної тривоги» та відновлення енергопостачання, крамниці знову відкрилися.

Наразі магазини та ринки міста працюють у звичайному режимі, дотримуючись затверджених графіків роботи. Мешканці міста забезпечені у повному обсязі основними харчовими продуктами, товар підвозиться своєчасно.

У разі виникнення будь-яких питань, пов’язаних з організацією торгового процесу в об’єктах торгівлі, споживачі можуть звернутись до відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів за телефоном: (0542) 70-06-52, 70-06-50.