003.jpg

Комунальні підприємства «Шляхрембуд» та «Зелене будівництво» вийшли на очищення обласного центра від снігу та посипання територій протиожеледною сумішшю.

За минулу ніч на території Сумщини випало 20 см снігового покриву. Вранці для ліквідації наслідків снігопаду було всього залучено 39 одиниць техніки та 90 робітників комунальних підприємств.

Від КП «Шляхрембуд» працювало 36 одиниць техніки та 78 осіб. Робітники прибирали сніг та обробляли вулиці міста спеціальними сумішами для запобігання ожеледиці, в тому числі очищували пішохідні переходи та зупинки громадського транспорту.

Від КП «Зелене будівництво» було залучено три одиниці техніки та 12 осіб для прибирання снігу на території скверів міста (пішохідних доріжок, сходів, алей).

Сумських водіїв закликають бути максимально уважними за кермом, а також просять за можливості не залишати автівки на узбіччях, щоб не заважати роботі техніки. Також бути уважними просять і пішоходів, – дорогу можна переходити лише у встановлених місцях та використовуючи в темний час доби світловідбиваючі елементи на одязі.