002.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Сергій Яковенко доповів про результати останніх перевірок виконання приватним громадським транспортом перевезень у вечірній час. У вівторок, 3 січня, відбулася контрольна перевірка на просп. Перемоги (колишній просп. Курський). Основну увагу приділяли своєчасному виконанню графіків руху на 10 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчив роботу громадський транспорт на маршрутах № 18 (ТОВ «Сумипастранс) і № 22 (ПП «Согор»). Відсутність автобусів після 19:00 виявили на маршруті № 2 (ФОП Олійник А. Г.). За результатами перевірки склали акти, які направили перевізникам для усунення недоліків.

Також посадовець проінформував про те, що на тролейбусних маршрутах № 1 та № 5 планується збільшення одиниць транспорту. 

Принагідно начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг повідомив про те, що з п’ятниці, 6 січня, розпочався місячник профілактичних заходів «Перевізник. Зима 2023». Відділ державного нагляду (контролю) у Сумській області спільно з Управлінням патрульної поліції Сумської області в цей період проводитиме перевірки технічного стану, наявність необхідної документації у водіїв пасажирського транспорту та виконання безпечних перевезень на регулярних пасажирських маршрутах. Фахівці відділу також долучаться до цієї роботи.