Надрукувати
Перегляди: 719

Працівники КП «Міськводоканал» щодня працюють над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення.

Минулого тижня фахівці водоканалу ліквідували декілька поривів, один з яких був суттєвим – на водомережі діаметром 500 мм по вул. Родини Линтварьових, і працювати з ним довелося двічі.

Крім того, працівники управління водопровідного господарства замінили на Пришибському водозаборі зворотний клапан діаметром 300 мм. Це дозволить забезпечити надійність водопостачання значної частини міста – Хіммістечка, Басів, частини вул. Харківська, просп. Свободи та вул. Холодноярської бригади.

Особливу увагу водоканалівці наразі приділяють технічному обслуговуванню пожежних гідрантів. Так, минулого тижня відремонтували спецобладнання на вул. Зарічна, вул. Лебединська та вул. Набережна р. Псел.

Працівники каналізаційного господарства для забезпечення надійності та безперервного водовідведення в районі верхньої частини вул. Г. Кондратьєва, а також великого масиву від вул. Сумської артбригади до вул. С. Бородаєвського провели технічний огляд і поточний ремонт запірної арматури на 5-й каналізаційній насосній станції.