Надрукувати
Перегляди: 761

Фахівці КП «Міськводоканал» стабільно забезпечують жителів Сумської міської ТГ водою та оперативно виконують ремонті роботи в разі виявлення несправностей.

Цього тижня бригада слюсарів-ремонтників водонасосних станцій КП «Міськводоканал» замінила на 9-й артезіанській свердловині Тополянського водозабору аварійний глибинний насос, що вийшов із ладу. Це дало змогу безперебійно забезпечити водою мікрорайон просп. Перемоги, Веретенівку та Піщане, вул. Тополянська, вул. Ю. Вєтрова, вул. Г. Давидовського та прилеглі до них. Роботи виконувалися без обмеження водопостачання.

Також фахівці водоканалу протягом тижня відремонтували кілька аварійних ділянок водомереж на вул. Новоселівська, вул. 1-а Замостянська, вул. Засумська, вул. Баранівська,  вул. Івана Сірка, вул. Г. Кондратьєва, площа Незалежності.

Одним із головних завдань комунального підприємства є стабільне забезпечення водою жителів сумської громади, тому спеціалісти постійно слідкують за водопровідним обладнанням і в разі необхідності швидко міняють його або ремонтують.

КП «Міськводоканал» просить громадян у разі виявлення витоку води звертатися за телефоном: (050)4078110, (067)5482112 (цілодобово).