Надрукувати
Перегляди: 586

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Посадовець повідомив, що в четвер, 9 березня, була проведена контрольна перевірка роботи міського пасажирського транспорту у вечірній час на просп. Перемоги. Основна увага приділялася своєчасному виконанню графіку руху на восьми автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчили роботу маршрути № 18 (ТОВ «Сумипастранс») і № 19 (ФОП Сезько О. В.). За результатами перевірки складено акти та відправлено перевізникам для усунення недоліків.

КП «Електроавтотранс» наразі обслуговує 14 тролейбусних маршрутів у кількості 35 одиниць електротранспорту та дев'ять автобусних маршрутів з випуском 14 одиниць. Фахівці служби руху проводять обстеження пасажиропотоку з метою вивчення потреб перевезень для подальшого збільшення кількості електротранспорту на маршрутах.

Сергій Яковенко нагадав, що з 7 березня змінилося місце розташування зупинки «Центральний ринок». Посадка й висадка пасажирів відтепер здійснюється на зупинковому майданчику навпроти Центрального ринку — на ділянці по вул. Набережна р. Стрілка між вул. Лугова та вул. Засумська.