Надрукувати
Перегляди: 817

У Сумській міській ТГ у вівторок, 21 березня, розпочалися роботи з аварійного ремонту доріг та ліквідації ямковості.

Як повідомив директор департаменту інфраструктури міста Олександр ЖУРБА, наразі триває дрібний поточний ремонт на аварійних ділянках по просп. Свободи, вул. 8-го Березня, вул. Ковпака, вул. Г. Кондратьєва, просп. М. Лушпи.

Роботи з ліквідації ямковості з початку тижня проводяться на вул. Сумської артбригади, вул. Кустовська, вул. 1-ша Набережна річки Стрілка, просп. Тараса Шевченка, пл. Покровська.

«Температурний режим дозволив розпочати відновлення доріг у громаді. До цього ми разом із представниками поліції провели обстеження пошкоджених ділянок, — зазначив Олександр Журба. — Цього року в громаді першочергово проводитимуться поточні ремонти доріг: їхні списки вже сформовані, кошторисна документація частково розроблена і пройшла експертизу. Уже проведений тендер на 7 млн грн на аварійний ремонт найбільш зруйнованих ділянок доріг. Наразі готуються тендери на роботи з середнього поточного ремонту».

Загалом, за словами посадовця, на ремонт доріг Сумської ТГ у 2023 році виділено майже 100 млн грн.

Олександр Журба додав, що у громаді також стартували роботи з санітарного очищення доріг. Їх проводять за допомогою підмітально-прибиральної техніки, крім того, здійснюється ручне прибирання.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет