Надрукувати
Перегляди: 553

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Посадовець повідомив, що у четвер, 23 березня, була проведена контрольна перевірка роботи міського пасажирського транспорту у вечірній час по вул. Іллінська в напрямку середмістя. Основна увага приділялася своєчасному дотриманню графіку руху на 11 автобусних маршрутах. Увесь транспорт працював відповідно до розкладів. 

У цей день провели нараду з перевізниками щодо актуальних питань пасажирських перевезень.

КП «Електроавтотранс» наразі обслуговує 14 тролейбусних маршрутів у кількості 37 одиниць електротранспорту та дев'ять автобусних маршрутів з випуском 14 одиниць. Фахівці служби руху проводять обстеження пасажиропотоку з метою вивчення потреб перевезень для подальшого збільшення кількості електротранспорту на маршрутах. На минулому тижні КП «Електроавтотранс» відповідно до звернень пасажирів відкоригувало графіки руху тролейбусних маршрутів № 7 та № 15. Ознайомитися з розкладом можна на офіційному сайті підприємства або на сторінках у соціальних мережах.