Надрукувати
Перегляди: 794

У Сумській міській ТГ продовжуються роботи з прибирання територій у рамках загальноміського місячника з благоустрою.

Щоб забезпечити своєчасний вивіз сміття, зібраного під час толоки, департамент інфраструктури міста уклав договір з ТОВ «СТАТУС-Е» на надання послуг зі збирання та вивезення сміття на території Сумської МТГ. За період проведення толоки підприємством уже вивезено 364 куб. м сміття із місць загального користування.

Наразі тривають роботи з благоустрою кладовищ на територіях старостинських округів: протягом тижня вивезено 150 куб. м.

За поточний тиждень КП «Чисте місто» на безоплатній основі прийняло 41,15 тонн сміття з об’єктів благоустрою від підприємств, установ, організацій, які брали участь у толоці. Також було прийнято 815 куб. м рослинних відходів на тимчасовий майданчик по вул. М. Лукаша, 75 від юридичних осіб.

У рамках місячника благоустрою за тиждень ТОВ «А-МУССОН» вивезло 257 куб. м рослинних відходів, ТОВ «СЕРВІСРЕСУРС» – 216 куб. м.

Управителі багатоквартирних будинків наразі здійснюють заходи з приведення прибудинкових територій до належного санітарного стану: за тиждень вивезено 388 куб. м рослинних відходів.

КП «Шляхрембуд» продовжує прибирати вулично-дорожню мережу. Протягом зазначеного періоду зібрано 180 тонн вуличного змету.

КП «Зеленбуд» виконало роботи з прибирання сміття й опалого листя по загальних об’єктах міста, у парках і скверах, провело обрізання дерев, вирубку порослі, видалення аварійних та сухостійних дерев. Загалом вивезено 9 куб. м ТПВ, 122 куб. м рослинних відходів.

КП «Спеціалізований комбінат» виконало ремонт і фарбування лавок (загальна кількість – 196).

Нагадаємо, відповідно до рішення виконавчого комітету Сумської міської ради проведення загальноміського місячника з благоустрою триває з 15 березня по 12 травня 2023 року, дні загальноміської толоки – 13, 14, 15, 20, 21 квітня.