005.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Насамперед посадовець доповів про результати перевірки виконання приватним громадським транспортом перевезень у вечірній час, що відбулася в середу, 19 квітня. Цього разу увагу звернули на виконання графіків руху на восьми автобусних маршрутах, що курсують з просп. М. Лушпи в напрямку середмістя.

Раніше зазначеного часу закінчив роботу транспорт на маршрутах № 61 (ТОВ «Сумипастранс») та № 2 (ФОП Олійник А. Г.). За результатами перевірки склали акти, які направили перевізникам для усунення недоліків.

Окрім цього, фахівцями відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг були проведені контрольні поїздки в напрямках Баранівки та 40-ої підстанції для вивчення потреби в транспорті за вказаними напрямками.

Також Сергій Яковенко повідомив про те, що в рамках місячника з благоустрою перевізники продовжують прибирання закріплених кінцевих зупинок.