Надрукувати
Перегляди: 550

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів про те, як працює міська транспортна система.

Посадовець доповів про результати чергової перевірки виконання перевезень у вечірній час приватним громадським транспортом. У середу, 26 квітня, з’ясовували, як курсує транспорт з просп. Перемоги в напрямку середмістя. Основну увагу приділили своєчасному виконанню графіків руху на 11 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчили роботу автобуси на маршруті № 18 (ТОВ «Сумипастранс»). За результатами перевірки склали акти, які направили суб’єктам господарювання для усунення недоліків. З приватними перевізниками опрацьовується питання щодо подовження роботи на маршрутах міста у вечірній час.

На виконання доручення очільника громади на КП «Електроавтотранс» створено спеціальну комісію з обстеження опор. Відповідна робота триватиме з 26 квітня по 3 травня. За результатами обстеження буде надано пропозиції щодо ремонту чи демонтажу таких об’єктів.