Надрукувати
Перегляди: 788

У Сумській міській ТГ продовжуються роботи з прибирання територій у рамках місячника з благоустрою.

ТОВ «Статус-Е», яке забезпечує вивезення зібраного під час толоки сміття, перевезло за минулий тиждень 239 м3 відходів з місць загального користування (вул. Лугова – прибережно-захисна смуга р. Сумка, вул. Г. Кондратьєва, зелені зони по вул. Ковпака, вул. Петропавлівська, вул. Героїв Сумщини).

КП «Чисте місто» на безоплатній основі прийняло 2,06 т сміття з об’єктів благоустрою від підприємств, установ, організацій, які брали участь у толоці. На тимчасовий майданчик по вул. М. Лукаша від юридичних осіб надійшло 553 м3 рослинних відходів.

ТОВ «А-Муссон» у рамках місячника з благоустрою вивезло за тиждень 281 м3  рослинних відходів, ТОВ «Сервісресурс» – 16 м3.

Управителі багатоквартирних будинків, які здійснюють заходи з приведення до належного санітарного стану прибудинкових територій, за тиждень зібрали 273 м3 рослинних відходів.

КП «Зеленбуд» вивезло 5 м3 ТПВ, 76 м3 рослинних відходів». Підприємство прибирало визначені об’єкти, видаляло аварійні та сухостійні дерева, займалося обрізання гілок, косінням трави у парках і скверах та її прибиранням, доглядало за квітниками, фарбувало лавки в скверах, висаджувало саджанці дерев.

За словами директора департаменту інспекційної роботи Максима ЗЕЛЕНСЬКОГО, до прибирання території громади активно долучилися структурні підрозділи міської ради, а також заклади, підпорядковані ОВА та обласній раді.

«Місячник з благоустрою успішно триває. Інспектори нашого відділу здійснюють контроль за якістю прибирання територій. До толоки активно долучилися структурні підрозділи міської ради – більшість уже прибрали закріплені за ними ділянки. Також велика подяка закладам, які підпорядковуються облдержадміністрації та обласній раді, – вони беруть активну участь у прибиранні. Окремо відзначу заклади освіти, лікувальні заклади та підприємства міста, що сумлінно виконують рішення виконкому, підтримуючи закріплені за ними території у належному стані. 8 травня будемо звітувати про попередні підсумки місячника з благоустрою», – зазначив Максим Зеленський.

У зв’язку з несприятливими погодними умовами, місячник з благоустрою, який мав завершитися 12 травня, буде продовжено.