Надрукувати
Перегляди: 551

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів, як працює міська транспортна система.

Посадовець доповів про результати чергової перевірки виконання перевезень приватним громадським транспортом.

Так, у вівторок, 9 травня було проведено контроль регулярності руху міського пасажирського транспорту на просп. Перемоги та просп. М. Лушпи. Було обстежено інтервал руху на 14 автобусних маршрутах. Перевізникам надано рекомендації щодо коригування розкладів руху при відправленні з кінцевих зупинок.

У четвер, 11 травня провели контрольну перевірку роботи міського пасажирського транспорту у вечірній час на вул. Іллінській у напрямку середмістя. Основна увага приділялася своєчасному виконанню графіків руху на 11 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчили роботу на маршруті № 56 (ТОВ «Сумипастранс»). За результатами складено акти та направлено перевізникам для усунення недоліків. Крім того, з приватними перевізниками наразі опрацьовується питання щодо подовження роботи на маршрутах міста у вечірній час.

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО також нагадав перевізникам про необхідність зберігання пасажирського транспорту на території спеціалізованих автотранспортних підприємств, а не на подвір’ях приватних домоволодінь. У разі невиконання цієї умови з перевізниками-порушниками будуть розривати договори.