003.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів, як працює міська транспортна система.

Посадовець доповів про результати контрольної перевірки руху міського пасажирського транспорту у вечірній час з просп. М. Лушпи в напрямку вул. Харківська, що відбулася в середу, 24 травня. Раніше зазначеного часу зійшли з маршрутів автобуси на маршрутах № 61 (ТОВ «Сумипастранс») і № 2 (ФОП Олійник А. Г.). За результатами перевірки відділ склав акти, які направив перевізникам для усунення недоліків.

КП «Електроавтотранс» минулого тижня обслуговувало 14 тролейбусних маршрутів (38 одиниць транспорту) та дев’ять автобусних маршрутів (14 одиниць транспорту). На підприємстві розпочали навчання нової групи майбутніх водіїв тролейбусів.

Фахівці відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг спільно з колегами департаменту фінансів, економіки та інвестицій працювали над пошуком у містах-партнерах громадського транспорту, який можна буде використати у випадку можливої евакуації населення.