004.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів, як працює міська транспортна система.

Посадовець проінформував про те, що в понеділок, 29 травня, фахівці відділу перевіряли санітарно-технічний стан транспортних засобів, наявність необхідної інформації в салонах автобусів, відповідність вказівників маршрутів зміненим назвам топонімів у Сумській міській територіальній громаді.

У середу, 31 травня, провели контрольну перевірку роботи у вечірній час міського пасажирського транспорту, який курсує від на вул. Харківська в напрямку середмістя. Раніше зазначеного часу закінчили роботу маршрути № 56 (ТОВ «Сумипастранс») і № 21 (ФОП Олійник А.Г.). За результатами перевірок склали акти, які направили перевізникам для усунення недоліків.

Щодо комунального перевізника, зроблений розрахунок на заміну 100 опор, який потребує додаткового фінансування. На минулому тижні силами КП «Електроавтотранс» виконано роботи з вирівнювання однієї опори. На цей тиждень запланована заміна двох опор.