002.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради розповів, як працює міська транспортна система.

Посадовець доповів про результати контрольної перевірки руху міського пасажирського транспорту у вечірній час у центрі міста (зупинка «Універмаг Київ») у напрямку Покровської площі, що відбулася в середу, 16 серпня. Основна увага приділялася своєчасному виконанню графіку руху на 17 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу завершили роботу на автобусних маршрутах № 21 (ФОП Олійник А. Г.), № 52, № 56 (ТОВ «Сумипастранс»). За результатами перевірки відділ склав акти, які направив перевізникам для усунення недоліків.

КП «Електроавтотранс» минулого тижня обслуговувало 17 тролейбусних маршрутів (38 одиниць транспорту) і дев’ять автобусних маршрутів (14 одиниць транспорту). Власними силами протягом тижня було замінено дві аварійні опори. Спільно з КП «Міськсвітло» розпочаті роботи з фарбування металевих опор.

Також у середу, 16 серпня, відбулася нарада з перевізниками за участю представників Укртрансбезпеки та Управління патрульної поліції. На нараді були розглянуті питання безпеки пасажирських перевезень, контроль санітарно-технічного стану пасажирського транспорту в умовах проведення місячника «Автобус – 2023» та подовження договорів з перевізниками.