006.jpg

Державна податкова інспекція у м. Сумах повідомляє, що діяльність Контакт-центру Державної фіскальної служби забезпечує можливість цілодобового та безкоштовного рівноправного доступу суб’єктів господарювання та громадян до отримання інформаційно-довідкових послуг у режимі он-лайн.
Котакт-центр працює в робочі дні з 8.00 до 20.00 у телефонному режимі, а у вихідні і святкові дні та у нічний час - через інтерактивний автовідповідач, а також факсом та електронною поштою).

Для уникнення множинного трактування положень законодавства, відповіді на звернення суб’єктів господарювання та громадян надаються з використанням Бази знань – автоматизованої бази уніфікованих відповідей на запитання платників податків.

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР), доступ до якого здійснюється з офіційного веб-порталу ДФС, у якому для зручності суб’єктів господарювання та громадян розміщено Базу знань у розділі «Запитання-відповіді».

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (далі „ЗІР”) створено у рамках Електронного Уряду з урахуванням тенденцій розвитку інформаційних технологій у сфері побудови веб-ресурсу та розглядається як інтегрований ресурс в інформаційне середовище органів ДФС. У ньому міститься направленість діяльності Державної фіскальної служби України, як внутрішня так і зовнішня, а також усі відповідні процеси інформаційно-довідкових ресурсів підтримуються та забезпечуються відповідними інформаційно-комп’ютерними технологіями.

Робота «ЗІР» направлена на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією.

Державна податкова інспекція у м. Сумах нагадує, що скористатися Базою знань можна на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України або звернутися до Контакт – центру за телефоном 0 – 800 – 501007.