0010.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради доповів про те, як функціонувала галузь минулого тижня.

Тривали перевірки профільним відділом міського пасажирського транспорту. Так, у середу,1 листопада, фахівці моніторили його рух у вечірній час з вул. Іллінська в напрямку середмістя.

Основна увага приділялась своєчасному виконанню графіку руху на 11 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу було закінчено роботу на автобусному маршруті № 19 (ФОП Сезько О. В.) і № 52 (ТОВ «Сумипастранс»). За результатами перевізникам направлено перевірки акти для виправлення ситуації.

У четвер, 2 листопада минулого тижня працівники транспортного відділу перевіряли санітарно-технічний стан транспортних засобів на зупинці «Аеропорт». Оглядали зовнішній і внутрішній стан автомобілів, контролювали наявність в салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідної інформації для пасажирів та відповідності надписів на маршрутних вказівниках. Зауваження, які зазначені в актах, направлені перевізникам для усунення.

КП «Електроавтотранс» продовжувало плановий ремонт контактної мережі (замінено 1150 м контактного дроту та оновлено компоненти кріплення в центральній частині міста). Також підприємство розпочало заміну кабелю живлення підстанції № 1.