0010.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради доповів про те, як функціонувала галузь пасажирських перевезень минулого тижня.

Протягом тижня відділ провів дві перевірки міського пасажирського транспорту.

У вівторок, 7 листопада, фахівці дивилися на санітарно-технічний стан транспортних засобів, які відправлялися від зупинки «Проспект Свободи». Основну увагу звертали на зовнішній і внутрішній стан, наявність у салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідної інформації для пасажирів та відповідності надписів на маршрутних вказівниках. Виявлені зауваження занесли до актів, які направили перевізникам для усунення недоліків.

У середу, 8 листопада, відбулася перевірка виконання графіків руху у вечірній час на восьми автобусних маршрутах, що слідували з просп. Михайла Лушпи (зупинка «10-й мікрорайон) в напрямку середмістя. Раніше зазначеного часу закінчив роботу транспорт на маршруті № 61 (ТОВ «Сумипастранс»). За цим фактом склали акт, який спрямували до перевізника.

Працівники КП «Електроавтотранс» минулого тижня продовжували замінювати кабель живлення підстанції № 1, обстежувати пасажиропотік та вивчати потреби пасажирів для корегування графіків руху комунального транспорту.