004.jpg

Під час апаратної наради начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО проінформував про те, як функціонувала галузь пасажирських перевезень минулого тижня.

За його словами, минулої середи, 24 січня, відбулась контрольна перевірка курсування міського пасажирського транспорту у вечірній час з просп. Перемоги (зупинка «Вишневий сад») в напрямку середмістя, під час якої основна увага приділялась своєчасному виконанню графіка руху на дев’яти автобусних маршрутах. Транспортні засоби, які на них працювали відповідно до розкладів.

Днем пізніше, 25 січня, фахівці профільного відділу перевірили дотримання умов договорів на кінцевій зупинці «вул. Роменська», а саме моніторили: санітарний стан транспортних засобів, наявність необхідної інформації в салонах автобусів, відповідність написів, зокрема реклами, вимогам чинного законодавства про застосування державної мови. За результатами перевірки направлено акти для усунення недоліків чотирьом суб’єктам господарювання.

Минулого тижня на КП «Електроавтотранс» ввели в експлуатацію дільницю шиномонтажу та балансування коліс, що значно зменшить витрати на обслуговування транспортних засобів. Також на підприємстві тривала підготовка до запуску поста мийки високого тиску.

Для коригування графіків руху комунального транспорту фахівці служби руху проводили обстеження пасажиропотоку та вивчали потреби мешканців.