Надрукувати
Перегляди: 377

Відділ транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг інформує про те, як функціонувала галузь пасажирських перевезень минулого тижня.

У середу, 13 березня, на зупинці «вул. Холодноярської бригади» фахівці відділу перевіряли, як у вечірній час курсує пасажирський транспорт у напрямку середмістя. Основну увагу приділяли своєчасному виконанню графіків руху на 15 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчив роботу транспорт на автобусному маршруті № 7 (ПП «Компол»). Перевізнику направили акт для виправлення ситуації.

Наступного дня, 14 березня, на зупинці «12-й мікрорайон» оглядали транспорт, який працює на чотирьох маршрутах. Перевіряли санітарний стан, наявність необхідної інформації у салонах автобусів, відповідність написів, в тому числі реклами, вимогам чинного законодавства про застосування державної мови. За результатами перевірки чотирьом суб’єктам господарювання направили акти для усунення недоліків.

Ще одна перевірка відбулась у п’ятницю, 15 березня. Контролювали регулярність руху міського пасажирського автомобільного транспорту на вул. Ковпака. Перевізникам надали рекомендації щодо коригування розкладів руху при відправленні з кінцевих зупинок.

Фахівці служби руху КП «Електроавтотранс» минулого тижня обстежували пасажиропотік і вивчали потреби пасажирів для коригування графіків руху комунального транспорту.

Працівники відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг опрацьовували звернення та пропозиції жителів територіальної громади щодо покращення роботи пасажирського транспорту, отримані в телефонному режимі, через Телеграм-канал, чат-бот «Суми 15-80» та офіційну сторінку у Facebook.