007.jpg

У Сумах підбивають проміжні результати місячника з благоустрою, який нині триває в міській територіальній громаді.

За інформацією департаменту інфраструктури міста та департаменту інспекційної роботи, до прибирання активно долучаються комунальні підприємства, установи, організації, структурні підрозділи міської ради, жителі міста.

Так, КП «Зеленбуд» наводило лад на газонах, клумбах, квітниках, а також у скверах та парках на території міста.

В результаті працівники комунального підприємства зібрали та вивезли 39 м3 рослинних та 13 м3 побутових відходів.

Протягом трьох тижнів місячника з благоустрою КП «Чисте місто» прийняло 5089 м3 рослинних відходів з житлової забудови та об’єктів благоустрою від підприємств, установ, організацій, які прибирали на ввірених їм територіях.

Мешканці приватного сектору займались благоустроєм на прибудинкових та прилеглих територій в межах кварталів. Підприємства, які надають послуги з управління житловими будинками, також впорядкували території обслуговування – приводили до належного санітарного стану прибудинкові території, збирали та вивозили накопичене сміття, гілки, озеленювали території та займались обрізкою дерев.

ТОВ «А-Муссон» та ТОВ «Сервісресурс» прибирали на контейнерних майданчиках і прилеглих до них територіях, які перебувають в межах території обслуговування підприємств.

Тим часом КП «Шляхрембуд» виконувало роботи з утримання доріг, тротуарів та посадкових майданчиків на зупинках громадського транспорту.

Працівники КП «Міськводоканал», структурних підрозділів міської ради та комунальних установ міста в позаробочий час прибирали на закріплених за ними територіях. Робота в рамках місячника з благоустрою триватиме до 17 травня.