0010.jpg

На станції очисних споруд КП «Міськводоканал» фахівці з питань цивільного захисту та пожежної безпеки провели чергове протипожежне тренування.

Через аномально спекотну погоду зберігається високий рівень пожежної небезпеки. Це становить суттєву загрозу для об’єктів і працівників водоканалу, адже від сонця може зайнятися підсушений мул або трава. Тому водоканалівці регулярно очищають територію від горючого сміття, відходів, а також тримають вільними евакуаційні шляхи та під’їзди до спецінвентарю.

Крім усіх зазначених заходів, фахівці підприємства велику увагу приділяють спеціальним тренінгам.

Нещодавно працівникам станції очисних споруд нагадали, як своєчасно виявити й ліквідувати пожежу, а також порядок дій і деталі швидкої евакуації у випадку займання у виробничому приміщенні або на прилеглій території.

Також проведено навчання персоналу з мінної безпеки й правил поводження з вибухонебезпечними залишками війни. Йшлось про поведінку в разі виявлення підозрілих предметів і способи захисту в умовах виникнення надзвичайних ситуацій на основі програми загальної прискореної та спеціальної підготовки працівників підприємства до дій у надзвичайних ситуаціях та в особливий період.