003.jpg

Фахівці Сумського районного управління ГУ ДСНС України у Сумській області перевірили полігон для складування ТПВ на дотримання вимог протипожежної безпеки.

В. о. міського голови Артем КОБЗАР зазначив, що протипожежній безпеці на полігоні Сумської міської ТГ, особливо в літній період, приділяють максимальну увагу, адже це – об’єкт підвищеної пожежної небезпеки. Загоряння відходів призводять до забруднення атмосферного повітря токсичними речовинами, а приборкання вимагає часу, зусиль і засобів.

Радник міського голови Віталій ЖИЛЕНКО та директор КП «Чисте місто» Олексій ЛЕГКИЙ розповіли, що робиться для унеможливлення виникнення пожеж. Наприклад, виконується пересипання шарів відходів, забезпечується полігон засобами первинного пожежогасіння.

Начальник Сумського районного управління ГУ ДСНС України у Сумській області Ярослав КРАВЧЕНКО повідомив, що на Сумщині цього сезону траплялись випадки пожеж на трьох подібних об’єктах. Тож, наголосив на дотриманні вимог із пожежної безпеки та закликав у випадку виникнення загоряння оперативно інформувати надзвичайників. За результатами перевірки фахівці районного управління ГУ ДСНС України у Сумській області нададуть керівництву Сумської міської ТГ рекомендації, які дозволять організувати протипожежну безпеку на полігоні для складування ТПВ ще дієвіше.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет