004.jpg

Відділ транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг спільно з перевізниками опрацює можливості організації додаткових рейсів до кладовища в районі 40-ої підстанції.

Відповідне проблемне питання порушили під час щопонеділкової апаратної наради при в. о. міського голови Артемові КОБЗАРЮ.

Радник міського голови Вадим АКПЄРОВ повідомив, що до нього звернулись сумчани зі скаргою, що в неділю не змогли відвідати могилу рідної людини, оскільки громадський транспорт до кладовища курсує лише щосереди та щосуботи, а власного вони не мають.

В. о. міського голови доручив відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг спільно з приватними та комунальним перевізниками опрацювати питання запровадження додаткових рейсів до цвинтаря, аби сумчани мали більше можливостей дістатись кладовища.

Також під час апаратної наради звернули увагу і на питання під'їзду громадського транспорту до КНП «Центральна міська клінічна лікарня». За інформацією заступника начальника відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Інни ЧІРКИ, найближчим часом проведуть виїзну нараду, аби безпосередньо на місці з’ясувати безпекові моменти, після чого остаточно визначатимуться з можливістю курсування до лікарні транспорту всіх чи окремих маршрутів, що проїздять поруч.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет