001.jpg

 Фахівці КП «Міськводоканал» ознайомились із новинками обладнання та технологіями на XX Міжнародній спеціалізованій виставці «КомунТех – 2024».

Тематика виставки стосувалась актуальних напрямів діяльності водопровідно-каналізаційного господарства, впровадження енергоощадних технологій, тарифоутворення, забезпечення населення якісною питною водою, технологій очищення стічних вод тощо.

Учасникам виставки презентували передові технології та новітнє обладнання.

За словами директора КП «Міськводоканал» Анатолія САГАЧА, налагодження нових контактів, розвиток партнерських відносин з виробниками, постачальниками та донорськими організаціями допомагає сумському водоканалу вистояти в умовах війни, знаходити нові шляхи й ділових партнерів для розвитку, впроваджувати кращі практики й технології у повсякденну діяльність підприємства.

«КомунТех» – це ключова щорічна виставкова подія в Україні, яка вважається найавторитетнішим галузевим заходом для житлово‑комунальної сфери, орієнтованим зокрема на профільних фахівців водопровідно-каналізаційної сфери.

Організатором заходу є ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України.