Надрукувати
Перегляди: 1194

Головне управління Державної фіскальної служби повідомляє, що країною шириться фальсифікована алкогольна продукція.

У зв’язку із цим сумчан просять дуже обережно ставитися до вибору алкоголю, зокрема до горілки, на етикетці якої вказана марка «Пшенична» (у тому числі у тетрапаках). Підозру має викликати і саморобний коньяк.

На жаль, жертвами цих алкогольних виробів стали 4 людей на Миколаївщині, 2 – на Луганщині, ще 5 - на Донеччині. А загальна кількість загиблих від фальсифікату на Харківщині сягнула 23 осіб.

Нині проводиться розслідування за фактом незаконного виготовлення товарів з недоброякісної сировини, що призвело до отруєння людей. Також встановлено, що фальсифікат розповсюджувався і по інших областях України.

Тому, аби і сумчани не потрапили у цю смертельну паску, фахівці радять в жодному разі не купувати алкогольні напої невідомого походження, без акцизних марок, у сумнівних точках продажу, а також попередити своїх близьких та знайомих про тяжкі наслідки вживання фальсифікату та бути пильними.

У разі виявлення фактів продажу, городян просять негайно повідомляти Головне управління Державної фіскальної служби у Сумській області за телефонами: (0542) 68-52-00, (0542) 770-529, (095)-00-12-946 - цілодобово.