Надрукувати
Перегляди: 1434

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО доручив начальнику управління освіти і науки Антоніні ДАНИЛЬЧЕНКО та начальнику відділу охорони здоров'я Ользі БРАТУШЦІ контролювати температурний режим у підпорядкованих цим структурним підрозділам закладах.

Міський голова наголосив на тому, що опалювальний сезон у школах, дитсадках і лікувально-профілактичних закладах має розпочатись, щойно буде така необхідність.

«Прошу моніторити, який температурний режим у закладах – сказав Олександр Лисенко, звертаючись до Антоніни Данильченко та Ольги Братушки. – Щойно виникне потреба в опаленні, повідомляйте. Можливо, дитсадки включимо першими. Не треба дивитись на норми та правила, які регламентують, що для початку опалювального сезону середньодобова температура впродовж трьох днів має становити +8 градусів, а виходити з реальної ситуації. Бо лікарня, наприклад, прогріватиметься день, а хворі в цей час мерзнутимуть».

Очільники управління освіти і науки та відділу охорони здоров'я запевнили міського голову, що школи, дитсадки, позашкільні начальні заклади, а також лікувально-профілактичні наразі повністю готові до початку опалювального сезону.