Надрукувати
Перегляди: 1551

У Сумах запроваджено новий Порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів.

Таке рішення ухвалили депутати міськради під час сесійного засідання 5 жовтня. Рішення набирає чинності з моменту оприлюднення.

Начальник управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслан ГОЛОПЬОРОВ зосередив увагу депутатів на тому, що даний документ створений на основі тимчасового Порядку, який діяв із 2014 року.

До нього були внесені деякі корективи, які дозволять не лише привести до ладу всі розриття у місті, налагодити зв'язок між всіма профільними службами, але більш ґрунтовно підійти до видачі самих дозволів.

З огляду на це, у депутатів виникло питання щодо розриття біля театру ім. Щепкіна, де планувалося будівництво кафе. Руслан Голопьоров повідомив, що нині земляні роботи там призупинені.

Потому міський голова Олександр ЛИСЕНКО наголосив на тому, що відповідно до рішення суду будівництво на цій ділянці кафе приватною комерційною фірмою «СЕЙРО» є незаконним.