001.jpg

У Сумах міська влада буде вживати всіх необхідних заходів, аби уникнути розміщення тимчасових споруд на мережах тепло- та водопостачання.

Про це керманич Сум Олександр ЛИСЕНКО наголосив під час щопонеділкової апаратної нараді 10 жовтня.

Він звернувся до директора департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрія КЛИМЕНКА з вимогою подбати про те, щоб на сесію більше не виносилися проекти рішень про надання дозволу на виготовлення паспорту прив’язки тимчасових споруд та розроблення технічної документації щодо встановлення меж сервітуту для розміщення тимчасових споруд на мережах тепло- та водопостачання.

Міський голова наголосив на тому, що депутати голосують за ці проекти рішень, будучи не проінформованими про те, де саме розміщуватимуться ці тимчасові споруди. А вже ухваливши рішення, підпис під ним ставить міський голова.

З огляду на це Олександр Лисенко підкреслив, що тим, хто звертається з подібними пропозиціями та проханнями, треба відразу пояснювати, чому саме їм буде відмолено в наданні дозволу.

Юрій Клименко повідомив, що департамент забезпечення ресурсних платежів спільно з правовим управлінням вжили всіх необхідних заходів щодо оскарження тих рішень суду, якими було присвоєно поштову адресу деяким об’єктам без врахування рішень виконавчого комітету, який згоди на це не давав.

«Мають місце і факти підробки документів, на основі яких ухвалювалися судові рішення про право власності на малі архітектурні форми, як об’єкт нерухомого майна. Тому ми підготували документи за вашим підписом, які нині вже подані до місцевої прокуратури, аби там відреагували відповідним чином», – пояснив директор департаменту забезпечення ресурсних платежів.