0012.jpg

Попри перевірки обласної прокуратури, ТОВ «А-Муссон» повинно належним чином виконувати взяті на себе зобов’язання з прибирання контейнерних майданчиків від твердих побутових відходів.
На цьому під час щопонеділкової апаратної наради наголосив міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Очільник міста поцікавився у представника ТОВ «А-Муссон», чим викликані обшуки, що проводились минулого тижня у перевізника сміття та чи не вплинуло це на роботу підприємства.

Як повідомив заступник директора підприємства Вадим ГАРАЩУК, діяльністю підприємства зацікавилась обласна прокуратура. У п’ятницю перевірка тривала до 7-ї години вечора, через що було паралізовано діяльність підприємства. У понеділок сміттєвози виїхали на лінію також із затримкою.

Господарська діяльність підприємства – першочергова, наголосив Олександр Лисенко. Правоохоронці та керівництво підприємства, зауважив він , мають вибудувати роботу товариства так, аби, попри слідчі дії, перевізник працював, і місто не потонуло в смітті.

«Що це таке, що представник правоохоронних органів не хоче представитись журналістам? Може, це якість бандити приїхали і щось роблять. Коли це припиниться? Хочете щось знайти, будь-ласка, але зробіть так, щоб підприємство працювало. Хочете зробити Львів-2, хочете припинити вивіз сміття в місті?»», – зазначив очільник міста.

Міський голова доручив начальнику правового управлінню Олегові ЧАЙЧЕНКУ попрацювати разом із юристами підприємства. Також Олександр Лисенко повідомив, що має намір обговорити дану ситуацію з членами профільного комітету Верховної Ради, аби там і у Генеральній прокуратурі дали оцінку ситуації, що має місце в Сумах.