Надрукувати
Перегляди: 1408

У відділі транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг взяли на контроль рух маршрутних таксі вулицею Троїцькою у вечірній час.

Начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради при міському голові повідомив, що фахівці структурного підрозділу перевірили, чи дотримуються перевізники графіку руху у вечірній час.

Зокрема, моніторили кількість автомобілів на рейсах після 19:00. З боку перевізників зафіксовані деякі порушення. Мова йде про те, що на маршрутах №№ 11, 23 та 14 недостатня кількість працюючих транспортних засобів, а за маршрутом № 53 взагалі автобуси були відсутні. За фактом перевірки було складено 8 актів.

Сергій Яковенко наголосив, що виправити ситуацію, яка склалася за вказаними маршрутами, перевізники мають протягом 10 днів.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО наголосив на тому, що такий стан речей є недопустимим.

«Мешканці, яким доводиться користуватися маршрутними таксі, що курсують вул. Троїцькою, просять мене, аби ті їздили хоча б до 20:00. Що це за кіно?», – поцікавився очільник обласного центру у Сергія Яковенка. Останньому ж Олександр Лисенко доручив під час проведення транспортного конкурсу врахувати всі ці недоліки та ухвалити справедливе рішення, адже такі порушення не можна залишати без уваги, що допоможе уникнути їх у майбутньому.