Надрукувати
Перегляди: 1551

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО дав доручення керівнику департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ завершити розроблення електронної мапи-схеми благоустрою Сум.

Григорій Яременко повідомив, що в жовтні 2012 року були виділені кошти на розроблення графічної схеми з благоустрою міста. Після того, як цю роботу було виконано, всю сукупну інформацію прийняла Інспекція з благоустрою міста Суми, яка на той час перебувала у складі департаменту інфраструктури.

Відповідно, коли Інспекція стала самостійним структурним підрозділом, ці документи також перейшли до її відомства.

На що керівник управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» Руслан ГОЛОПЬОРОВ відповів, що жодних документів передано не було, адже акт передачі на такі взагалі відсутній. Що стосується розроблення електронної мапи-схеми благоустрою Сум нині, то дане питання опрацьовувалося із КП «Інфосервіс», яке передало в електронній формі ту схему, яка існувала раніше.

Після цього Інспекція направила листи до департаменту інфраструктури, аби ті надали приблизні розрахунки для подальшого допрацювання цієї мапи.

Загалом, повідомив секретар міськради Андрій БАРАНОВ, дана мапа-схема завершена на 80 %. Залишилося докласти зовсім небагато зусиль, аби довести справу до логічного завершення.

Тим паче, що незабаром випаде сніг, який потрібно буде комусь прибирати, наголосив міський голова Олександр Лисенко. Тому він закликав директора департаменту інфраструктури міста та начальника управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» знайти спільну мову з даного питання.

З огляду на це, керманич обласного центру доручив секретарю міськради Андрію Баранову та директору департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію Клименку посприяти тому, аби мапа-схема з благоустрою міста була завершена якомога швидше.