002.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО підкреслив, що обласний центр зустрів перші снігові замети у всеозброєнні.

Цьому сприяла планова робота комунальних підприємств міста.

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Артур ПЕТРОВ повідомив, що у п’ятницю, 11 листопада, як тільки-но від синоптиків було отримано повідомлення про ускладнення погодних умов, комунальні підприємства були також про це попереджені. Тому жодних позаштатних ситуацій у зв’язку зі сніговими опадами не виникло - вулиці міста та внутрішньо-будинкові дороги були вчасно почищені.

Проте Олександр Лисенко все ж наголосив: «Нічого краще не вирішує проблеми, аніж особисте спілкування. Тому про можливе погіршення погодних умов обов’язково треба повідомляти не лише комунальним підприємствам, але й будівельним компаніям, аби ті реагували відповідним чином. А саме: постійно мали черговий автомобіль для чищення снігу та вантажівку для його вивезення. Головне ж – люди, які в будь-яку хвилину можуть виїхати за викликом».