Надрукувати
Перегляди: 1471

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів виїзну нараду з питань благоустрою та розвитку інфраструктури вулиці Прокоф’єва.

Очільник міста оглянув вулицю Прокоф’єва, зокрема відремонтований тротуар біля ТЦ «Європорт», та разом з профільним заступником Олександром ЖУРБОЮ, директором департаменту інфраструктури Григорієм ЯРЕМЕНКОМ, директором КП «Зелене будівництво» Володимиром ЛАВРИКОМ, начальник управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» і головою депутатської комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики Володимиром ШИЛОВИМ обговорив плани розвитку вулиці.

«Для того, щоб мікрорайони та вулиці міста розвивались треба створювати відповідну інфраструктуру. Найближчим часом ми запустимо тролейбусний маршрут вулицею Прокоф’єва, після цього, треба привести до ладу зупинки, капітально відремонтувати тротуар, на якому відвести частину під велодоріжку, встановити лавки та зробити газони. Це ж одна із центральних вулиць і вона не може залишатись в такому стані, в якому знаходиться зараз», – зазначив Олександр Лисенко.