0012.jpg

Під час чергової апаратної наради 5 грудня міський голова Олександр ЛИСЕНКО наголосив на тому, що місто має вчасно прибиратись від снігу.

Очільник міста дав доручення переглянути список вулиць, на прибирання яких поширюється комунальне замовлення. Таке завдання отримали заступник міського голови Олександр ЖУРБА та директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО.

«Прошу надати мені сьогодні до обіду схему міста з очищення снігу та повний перелік вулиць по комунальному замовленню. Чому кажу повний, тому що на цих вихідних мені ще доводилося в ручному режимі давати доручення прибрати сніг на деяких вулицях. Тому прошу відкорегувати той список, який маєте наразі, та внести туди ті вулиці, які залишилися поза увагою», – сказав Олександр Лисенко.

Окремо міський голова зупинився на прибиранні зупинок. Як повідомив директор КП «Сумижилкомсервіс» Сергій СИТНИК, підприємство прибирає 100 зупинках, що за ним закріплені. На тих, підкреслив міський голова, де немає господаря, також необхідно визначити особу, яка буде відповідати за їх очищення.

Принагідно Олександр Лисенко повідомив, що незабаром на КП «Шляхрембуд» прибудуть два нові автомобілі, призначені для прибирання снігу. Наразі ж на підприємстві послуговуються одним автомобілем та ще один переобладнують для цих цілей.

Таким чином найближчими днями дороги міста чиститимуть від снігу чотири автомобілі.