003.jpg

Заступник міського голови Іван БОРТНІК провів 30 липня особистий прийом громадян.

До посадовця надійшло 12 звернень.

Жителі буд. №50 по вул. Пролетарська поскаржились на незадовільну роботу ТОВ «Коменерго-Суми».

Два звернення до Івана Бортніка стосувались включення до програми «Євродвір» (вул. Харківська, 58в; пр-т Шевченка, 18).

Іе одне – реконструкції системи теплопостачання у ДНЗ № 36 та у буд. 12/1 по вул. Супруна. А представник буд. №19, що на цій же вулиці, попросив відремонтувати каналізаційну мережу у третьому під`їзді.

Жителі вул. Тополянської порушили перед посадовцем питання проведення заходів щодо підняття рівня грунтових вод.

У двох зверненнях йшлось про ремонт ліфтів: вул. Д. Коротченка, 41 (5-й під`їзд) та вул. Черепіна, 4 (1-й під`їзд). Жителі останнього ще попросили сприяння заступника міського голови у ремонті самого під`їзду.

Від жительки буд. 12/2 по вул. Реміснича надійшло одразу три прохання: відкоригувати в її оселі систему опалення, провести ремонт покрівлі над її квартирою та визначити межі прибудинкової території.

На дірявий дах над другим під`їздом поскаржилась і представниця буд. №51 по просп. Курський.

Делегат від жителів буд. №7 по вул. Федька звернувся до заступника міського голови з питаннями щодо капітального ремонту зливової каналізації, фасаду будинку та приведення до належного стану прибудинкової території, а представниця від буд. № 29 по вул. Заливній – щодо ремонту покрівлі над другим під`їздом, ремонту входу до підвалу першого під`їзду, відновлення роботи ліфта, ремонту під`їздів, обмеження доступу до лічильника тепла.

З окремих питань заявники отримали роз`яснення вже під час особистої зустрічі з заступником міського голови, по інших детально працюватимуть відповідні структурні підрозділи міської ради.