Надрукувати
Перегляди: 1495

Розпочато процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо проекту «Детального плану території, обмеженої проспектом Козацьким та забудовою вулиць Січова, Олексіївська, Павла Полуботка (ділянка 1)». Про це повідомляють в управлінні архітектури та містобудування.

Проект детального плану розроблений товариством з обмеженою відповідальністю ТОВ «АРХДИЗАЙНСТУДІЯ» на замовлення Управління архітектури та містобудування Сумської міської ради у відповідності до завдання на розроблення детального плану території, затвердженого начальником управління архітектури та містобудування - головним архітектором міста Суми.

Фінансування проектних робіт здійснюється за рахунок позабюджетних коштів приватного інвестора.

Вказаний детальний план території є етапом реалізації Генерального плану міста і виконаний на підставі рішення рішенням Сумської міської ради від 28.09.2016 № 1136-МР про розроблення містобудівної документації «Детальний план території по проспекту Козацькому – вулиці Герасима Кондратьєва у м. Суми».

Проект детального плану визначає обсяги житлового та інших видів будівництва на території, визначеній для проектування, пріоритетність забудови, планувальну структуру та композицію забудови, загальний стан довкілля та фактори, що його формують.

Детальний план території після затвердження повинен стати основним документом, згідно якого має здійснюватися будівництво, благоустрій та інженерне облаштування зазначеної території.

Пропозиції громадськості приймаються управлінням архітектури та містобудування Сумської міської ради за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А (телефони для довідок (0542) 700-100, 700-108).

Відповідальним за організацію розгляду пропозицій громадськості до вказаного проекту є начальник управління архітектури та містобудування Сумської міської ради - головний архітектор м. Суми Андрій КРИВЦОВ.

Детальніше про проект