0010.jpg

Сумчан запрошують до обговорення проекту рішення виконавчого комітету «Про затвердження Комплексної схеми розміщення рекламних засобів із зонуванням території м. Суми».

Даний регуляторний акт розроблено з метою впорядкування рекламних засобів в місті, приведення їх до єдиного естетичного та технологічного вигляду, усунення порушень щодо розміщення зовнішньої реклами в місті, покращення естетичного вигляду забудови міста, забезпечення захисту прав громадян та суб’єктів підприємницької діяльності, рівних, чітко визначених умов для всіх суб’єктів господарювання в сфері розміщення зовнішньої реклами та забезпечення належного рівня благоустрою, озеленення та якісного формування забудови міста.

Запроваджуються технічні та естетичні вимоги до рекламних об'єктів, що сприятимуть найбільш повній реалізації конституційних прав мешканців та гостей міста на безпечне для життя та здоров'я довкілля. Зокрема, проект рішення спрямовано на збереження архітектурного ансамблю історичної частини міста.

Комплексна схема розміщення рекламних засобів із зонуванням території Сум є необхідним елементом у сфері дизайну міського середовища благоустрою міста. Цей документ сформує чітко визначену позицію бачення робочим органом розвитку та функціонування ринку зовнішньої рекламу місті, що в майбутньому впорядкує відносини та зведе до мінімуму будь-які суперечки та конфліктні ситуації з представниками операторів зовнішньої реклами у місті та іншими зацікавленими особами.

Зауваження та пропозиції до проекту документа приймає управління архітектури та містобудування. Їх можна надсилати на поштову чи електронну адресу (вул. Воскресенська, 8а, м. Суми, 40000; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) протягом місяця з дня оприлюднення на сайті Сумської міської ради.

Тел. для довідок: 70-01-05.