0012.jpg

У поточному році у Сумах продовжує свою роботу «мобільний соціальний офіс».

Відвідавши такий, городяни можуть отримати консультації фахівців департаменту соціального захисту населення, Сумського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Сумської області, міського центру зайнятості, міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» та міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для проведення з мешканцями міста роз’яснювальної роботи.

З початку року вже відбулось 4 виїзди «мобільного соціального офісу», під час яких фахівці  поспілкувалися із 80 громадянами.

Перш за все мешканці міста цікавилися питаннями призначення та перерахунку пенсії, умовами надання та перерахунку житлової субсидії, допомогою малозабезпеченій сім’ї, допомогою на догляд за інвалідом внаслідок психічного розладу, обслуговування особи міським територіальним центром соціального обслуговування «Берегиня» та іншими питаннями, на які отримали кваліфіковані відповіді .

Ті сумчани, які хочуть отримати кваліфіковану консультацію, можуть відвідати «мобільний соціальний офіс» у травні-червні.

Графік прийомів