005.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У міській клінічній лікарні № 1 ремонтували палату неврологічного відділення та хірургічний кабінет поліклініки № 1, а також лагодили підлогу в коридорі клініко-діагностичної лабораторії.

У міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди, як і попереднього тижня, готували дозвільні документи на проведення капітального ремонту господарчої частини (вул. Троїцька, 57; сума виділених коштів – 400 тис. грн.), капітального ремонту лікарняного ліфта поліклініки № 1 (вул. Труда, 3; сума виділених коштів – 130 тис. грн.) та на проведення капітального ремонту педіатричного відділення стаціонару (вул. Троїцька, 28). Також проводили проектні роботи на проведення капітального ремонту фасаду поліклініки № 2 ( вул. І. Сірка, 3; сума виділених коштів – 2500 тис. гривень).

У міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії проводили поточний ремонт кабінету психопрофілактики в жіночій консультації.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 ремонтували кабінети.