0012.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У міській клінічній лікарні № 1 замінили підлогу в лабораторії та відремонтували маніпуляційну реанімаційного відділення, а також розпочали заміну підлоги в урологічному відділенні, ремонт у кабінеті хірурга поліклініки № 1 та у палаті ортопедично-травматологічного відділення № 1.

Тим часом у міській клінічній лікарні № 4 ремонтували інфекційне відділення, у міській клінічній лікарні № 5 – кабінет, внутрішній бік фасаду лікарні та поліклініки, приймальню.

У міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди почали капітальний ремонт господарчої частини (вул. Троїцька, 57; сума виділених коштів – 400 тис. грн.), капітальний ремонт лікарняного ліфта поліклініки № 1 (вул. Труда, 3; сума виділених коштів – 130 тис. грн.), капітальний ремонт педіатричного відділення стаціонару (вул. Троїцька, 28), а також розробили проект капітального ремонту фасаду поліклініки № 2 по вул. І. Сірка, 3.

У міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії проводили поточний ремонт кабінету психопрофілактики в жіночій консультації та палати гінекологічного відділення.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 займались поточним ремонтом кабінетів.