005.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У міській клінічній лікарні № 1 продовжували замінювати підлогу в урологічному відділенні, а також ремонтні роботи у кабінеті хірурга поліклініки №1 та у палаті ортопедично-травматологічного відділення №1.

Тривали ремонті роботи і у інфекційному відділенні міської клінічної лікарні № 4.

У міській клінічній лікарні № 5 проводили поточний ремонт кабінету поліклініки, кабінету приймального відділення та ремонт фасаду будівлі.

У міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди розпочато роботи з капітального ремонту господарчої частини по вул. Троїцька, 57 (сума виділених коштів – 400 тис. грн.), з капітального ремонту лікарняного ліфта поліклініки №1 по вул. Труда, 3 (сума виділених коштів – 130 тис. грн.), з капітального ремонту педіатричного відділення стаціонару по вул. Троїцька, 28.

У міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії проводився поточний ремонт кабінету психопрофілактики жіночої консультації та палати гінекологічного відділення, а у Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 м. Суми тривав поточний ремонт кабінетів та ремонт першого поверху.